RyobiBorstlös teknologi är ett enormt genombrott för konsumentverktyg. Ryobi har nu utvecklat en borr-/skruvdragare med ännu bättre prestanda. Ryobis borstlösa borr-/skruvdragare kommer generera prestanda, driftstid och hållbarhet som inte setts på marknaden tidigare.

Ryobis nya borstlösa borr-/skruvdragare med och utan slagfunktion är utrustade med den absolut senaste teknologin – Inte bara en helt ny motor, utan även ett inbyggt styrkort som kontrollerar den högteknologiska elektroniken, Lithium+ batteriteknologi och en elektroniskt kontrollerad koppling. Kombinationen av dessa innovativa teknologier optimerar verktyget vilket innebär en extremt förbättrad prestanda.

”Ryobis globala ingenjörsteam har fyllt verktyget med den mest avancerade teknologin tillgänglig för Gör Det Själv marknaden. Vi är därför övertygade om att slutanvändaren kommer älska de nya maskinerna!” säger Dan Arthurs, Product Manager Ryobi.

En traditionell motor har kolborstar vilket leder till fysisk kontakt mellan borstarna och den roterande motorn. Detta orsakar värme, gnistor och friktion och påverkar borstarna negativt som i förhållande redan har en relativt kort livslängd. Den borstlösa motorn är utvecklad för att klara så mycket mer!